Asigurari, pensii private, investitii, consultanta, profit : Asigurari PERSOANE FIZICEAsigurari, consultanta. Romania

Asigurari PERSOANE FIZICE

Va prezentam asigurarile intermediate de noi pentru dvs. cu acoperiri specifice. Persoanele fizice isi pot alege orice tip de asigurare din portofoliul nostru. In functie de tipul de asigurare, sunt necesare anumite detalii despre bunurile de asigurat si despre contractantul / asiguratul contractului.

Asigurari pentru persoane fizice:

* Asigurari de locuinte
Se accepta in asigurare doar anumite tipuri de locuinte, factorii importanti in determinarea primei de asigurare fiind anul constructiei cladirii, suprafata utila, numarul de etaje al cladirii, starea locuintei, valoarea bunurilor.


                                    


* Asigurari RCA si Casco
Asigurarea obligatorie auto Rca se poate incheia rapid, putand opta hiar si pentru plata online. Pentru asigurarea facultativa CASCO sunt necesare detalii privind caracteristicile automobilului si detalii despre proprietarul auto.
* Asigurari de raspundere civila profesionala - malpraxis (medici, asistenti, tehnicieni dentari), pentru contabili, notari publici, avocati
Conform legislatiei in vigoare, diferite categorii profesionionale pot activa doar daca detin asigurare de raspundere civila profesionala fata de terti. La calculul primei de asigurare se tine cont mai ales de vechimea in profesie.* Asigurari de calatorie si sporturi extreme
La organizarea excursiei in strainatate, tineti cont si de asigurarea de calatorie care va scapa de cheltuierea unor sume de bani in cazul unor evenimente medicale. De asemenea, sunteti ajutati sa ajungeti la cea mai apropiata unitate de medicala. Exista diferite tipuri de contracte pentru asigurarea de calatorie.

* Asigurari de viata

* Asigurari de sanatate

* Alte Asigurari de raspundere civila fata de terti (chirias fata de proprietar, proprietar fata de chirias, raspundere civila generala)

* Pensii private

Obtineti detalii si oferte personalizate prin Formularul de contact
Email: consultantasigurari@consultant.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.