Treceți la conținutul principal

Covid19 - Asigurări de viață

Cum funcționează asigurarea de viață

Ne bucurăm de lucrurile pozitive în această perioadă cu pandemie și ne adaptăm schimbării. Acum avem un stil de viață în care combinăm online-ul cu offline-ul și totul se petrece în același timp. 

Intervenim prompt să obținem libertatea financiară și să punem bani deoparte pentru viitor. Poate cumpărăm și proprietăți în mediul suburban, fugim de aglomerația din oraș, de spații mici și închise. Ne preocupă din ce în ce mai mult fluidizarea vieții la oraș, păstrarea resurselor, economiile și investițiile pe termen mai lung. 

Este o investiție asigurarea de viață?

doresc asigurarea de viata
Frica de a ne pierde viața este mai accentuată acum. Ne confruntăm cu un pericol invizibil și imprevizibil, și ne reconfigurăm existența. Punem accent acum într-un ritm alert pe economisire și protecție financiară.

Sprijinul financiar prin asigurare se poate obține! Vezi condițiile pentru asigurarea de viață.

Chiar dacă pandemia a afectat omenirea, companiile de asigurări au creat în continuare produse de asigurare care oferă acea protecție financiară de care au nevoie oamenii și firmele.  

Asigurările le poți încheia chiar și online. Petrecem online mai mult de patru ore pe zi și avem telefon inteligent cu conexiune la internet - smartphone, laptop, computer, televizor inteligent - smart TV. Existență digitală? Da, noi suntem și online. Suntem parteneri pe zeci de ani cu clienții noștri. Lucrăm împreună cu tine ca să construim un plan financiar puternic. Bun și puternic pentru stabilitatea ta  financiară actuală și de viitor.

Provocarea pentru potențialul asigurat este să găsească tipul de asigurare prin care să primească bani când se întâmplă un eveniment care îl distruge financiar. 

Dinamica unui produs de asigurare de viață permite construirea unui plan personalizat prin care asiguratul sau persoanele dragi asiguratului primesc o sumă de bani clar menționată în contract încă de la încheierea asigurării de viață.

Randamentul investițiilor în asigurarea de viață cu economisire

Performanța investițiilor cu banii asiguraților determină randamentul financiar care se reflectă în sumele de bani primite sub forma indemnizațiilor de asigurare. Când vorbim despre asigurări, vorbim despre bani. Întotdeauna. Bani care se plătesc și bani care se primesc în urma evenimentelor înscrise în polița de asigurare.

Contractul de asigurare de viață este un document în scris, semnat, în care sunt menționate datele asiguratului, beneficiarului sau beneficiarilor, clauzele de asigurare.

În ce situații primește asiguratul bani

Asigurarea actionează imediat după producerea nefericitului eveniment care produce lipsuri în bugetul financiar al tău și al familiei. Dacă ai asigurare de viață, încasezi bani:

  • La sfârșitul contractului, adică la finalul perioadei de valabilitate a asigurării de viață dacă este un plan financiar cu economisire
În plus, dacă contractul de asigurare de viață are clauzele înscrise în poliță, primești bani:
  • La declanșarea unei invalidități permanente 
  • În urma spitalizării 
  • Pentru o intervenție chirurgicală / operație
  • În urma unui diagnostic cu o boală gravă
  • Pentru decontarea de cheltuieli medicale
  • Dacă ai suferit fracturi sau arsuri

Preluarea plății primelor de asigurare de către compania de asigurări în locul asiguratului sau contractantului poliței - clauză denumită exonerare de la plata primelor - înseamnă că tu nu primești bani, dar suma de plătit pentru asigurare nu mai este plătita de tine. Iar tu beneficiezi în continuare de asigurare.

Pachetul de asigurare care oferă indemnizații financiare în cazul infecției cu Covid19 se poate achiziționa rapid înainte de apariția sindromului respirator viral cauzat de coronavirusul sindromului respirator acut sever (SARS-CoV-2). Cumpără acum pentru a primi despăgubiri în bani.

De ce să colaborezi cu noi pentru emiterea asigurării de viață

Locația fizică este în municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj.

Dar, cumpărarea unei asigurări nu mai ține de apropiere sau cât de aproape fizic este persoana care mă  poate ajuta să închei o asigurare. 

Oferim sprijin în obținerea soluției de asigurare persoanelor fizice și companiilor în orice județ și avem parteneri în județul Cluj, în orașele Cluj-Napoca, Zalău, Târgu Mureș, Bistrița, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Arad, Reșita, Drobeta Turnu-Severin, Satu Mare, Alba-Iulia, Deva, Sibiu, Brașov, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Ploiești, Craiova, Pitești, Iași, Bacău, Suceava, Galați, Piatra Neamț, Buzău, Vaslui, Botoșani, Târgoviște, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Alexandria, Târgu Jiu, Brăila, Călărași, Giurgiu, Tulcea, Slobozia, Buftea, Otopeni, Constanța, București. Nu te îngrijora dacă nu vezi localitatea ta în lista. Contactează-ne și găsim soluții.

Prin ce ne distingem în consultanța de asigurări

Activăm în domeniul consultanței de asigurări de mai mult de 14 ani și clienții noștri spun că ne distingem de alți ofertanți de asigurări prin stabilirea obiectivelor legate de asigurare pe termen lung și mediu. Totul este clar încă de la început, înainte de cumpărarea asigurării.

Prin oamenii profesioniști din echipă și experiența acumulată, știm că planurile tale financiare actuale și de viitor trebuie să fie strâns legate de asigurarea cumpărată.

Acum este simplu să soliciți asigurarea de care ai nevoie și să primești răspunsuri la întrebări legate de clauzele din contractul de asigurare. Este vorba despre soluția de asigurare legată de Covid19? Te informăm rapid imediat. Dorești să afli pe cine poți trece beneficiar pe asigurare? Familie, copii, soț/soție, rude, prieteni, amici, cunoștinte, persoane dependente? Ia legătura cu noi, sună la numărul de telefon 0742185510.

Asigurarea de viață este un contract

  • Plătești prima de asigurare
  • Primești indemnizații în bani
  • Finanțele familiei se pot reîntregi

Riscul de deces este primar pe asigurarea de viață și despăgubirea plătita în caz de moarte poate acoperi necesitățile financiare imediate ale persoanelor dragi în viață. 

Celelalte riscuri prevăzute în contract pot avea drept beneficiar, asiguratul și / sau alte persoane desemnate de contractantul poliței de asigurare. Cu titlu de exemplu, tatăl a doi copii poate fi contractant și asigurat pe asigurarea de viață, și să specifice ca beneficiari în caz de deces, pe cei 2 copii și soția în procentajul ales de el (exemplu, soția 50 %, un copil 25% și celălalt copil 25%).

La consultanța acordată, îți arătăm clauzele care se pot cumpăra, realizăm împreuna cu tine punctajul și îți descriem cum poți fi preluat pe asigurare.

Găsești informații legate de asigurări pe internet la o căutare semnificativă și relevantă https://plusprofit.blogspot.ro și vezi imediat toate detaliile care te interesează. Ești un om informat. Și corespunzător asigurat.

Titlu: Ce trebuie să știi despre asigurarea de viață - despăgubiri zilnice pe asigurările de viață

Comentarii

  1. Am asigurare de viata nu mai stiu cum se numeste exact dar a fost interesant de fapt ca am incasat bani chiar si acum cu covid in tara noastra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau sa imi asigur intreaga familie. Am trei copii si sotia se ocupa mai mult de cresterea lor. Cum pot asigura familia?

    RăspundețiȘtergere
  3. DespreAsigurareDeViatamarți, 20 iulie, 2021

    Asigurarea de viata ofera securitate financiara familiei si se poate incheia contract pentru fiecare persoana din familie

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.

Postări populare de pe acest blog

Avocații și asigurarea de răspundere civilă profesională

Asigurarea de răspundere civilă profesională a avocaților este contractul dintre persoanele care desfășoară profesia de avocat și societatea de asigurări prin care se acordă despăgubiri ca urmare a unor erori profesionale. Persoanele care achiziționează aceste tipuri de asigurări pot fi persoane fizice sau persoane juridice sub anumite forme de organizare. Profesia de avocat se poate desfășura în următoarele forme, conform legislației în vigoare: avocat persoană fizică, definitiv sau stagiar, colaborator sau salarizat in interiorul profesiei; cabinete individuale; societăți civile profesionale; cabinete grupate; cabinete asociate; societăți profesionale cu răspundere limitată. Aceste forme sunt valabile la momentul scrierii articolului. Pentru detalii legate de forma de desfășurare a activității, apelează la autoritățile competente și/sau consultanți din mediul privat pentru a-ți alege forma care se potrivește cel mai bine pentru tine și profesia ta de avocat. Indiferent de forma ale

Granturi pentru retehnologizare. Asigurări

Asigurarea echipamentelor tehnologice, utilajelor, echipamentelor IT&C, în legătură cu granturile pentru investiții destinate retehnologizării IMM-urilor din (conform Anexei Nr.3 din Ordonanța de urgență 113/2022 referitoare și la Măsura POC 4.1.1 Bis în care sunt specificate toate codurile CAEN aferente): 10 Industria alimentară (secțiunea C)  16 Prelucrarea lemnului, fabricarea produselor din lemn și plută, cu excepția mobilei; fabricarea articolelor din paie și din alte materiale vegetale împletite 2 Fabricare produselor din cauciuc și mase plastice 23. Fabricarea altor produse din minerale nemetalice  25. Industria construcțiilor metalice și a produselor din metal, exclusiv mașini, utilaje și instalații  27. Fabricarea echipamentelor electrice  28. Fabricarea de mașini, utilaje și echipamente n.c.n.  41. Construcții de clădiri 42. Lucrări de geniu civil  43. Lucrări speciale de construcții Măsura POC 4.1.1 Bis este reglementată prin Ordonanța de urgență 113/2022 care prevede

Asigurarea echipamentelor și tehnologia 5G

Ce înseamnă 5G și cum îți asiguri echipamentele electronice cu noua tehnologie? 5G este denumirea pentru generația a cincea de tehnologie pentru rețelele celulare fără fir, cu viteze de transmitere de date foarte mari, latență mică, cu posibilitatea de a conecta mai multe obiecte - internetul obiectelor ( Internet of Things ), cu utilizare eficientă în realitatea augmentată - asistență remote, la distanță, între diferiți profesioniști inclusiv în medicină, furnizarea de utilități, în dezvoltarea caselor inteligente, transporturilor, orașelor inteligente. Echipamentele și tehnologiile mobile au evoluat: de la tehnologia 1G a primelor telefoane mobile, de la jumătatea anilor ʼ80, care permitea apeluri vocale la distanță prin intermediul terminalelor fără fir, cu semnal radio analogic; la tehnologia 2G, de  la începutul anilor  ʼ90, care permitea apeluri vocale precum și transmiterea de mesaje texte scurte (SMS), roaming național sau apeluri în așteptare, cu semnal radio digital și stand